Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici


Veselá atmosféra na XVIII. univerzitnom bále

Slávnostne prestreté stoly, rozsvietený tanečný parket a živá hudba opäť prilákali dámy v nádherných róbach a pánov v smokingoch do hotela Lux na XVIII. univerzitný bál.

Moderátor večera Roman Poláčik privítal prítomných hostí a následne odovzdal slovo hostiteľovi bálu, rektorovi Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. Ten vo svojom príhovore prezradil, čo so sebou bálová noc prinesie, poďakoval všetkým prítomným za priazeň v podobe ich dnešnej účasti a sponzorom za ich podporu. Zároveň informoval, že výťažok z kúpy tomboly opätovne poputuje Občianskemu združeniu Svetielko nádeje. Poďakovanie za stále pretrvávajúcu podporu zo strany univerzity prišiel osobne vyjadriť aj zakladateľ OZ Svetielko nádeje, MUDr. Pavel Bician.

Nasledujúcim valčíkovým kolom hostí previedli filharmonisti zo zoskupenia Kur Quartett Bad Ischl a tanečnú zábavu naplno rozprúdila hudobná skupina SIX FOXES, ktorá svojou hudbou spríjemňovala atmosféru bálu až do skorých ranných hodín. Organizátori nezabudli ani na Deň sv. Valentína a v rámci večera sa okrem cien v tombole súťažilo aj o najkrajší bozk.

Všetci prítomní sa viac ako z výhier tešili z vyzbieranej sumy pre Svetielko nádeje. Výťažok z tomboly v hodnote 2420 EUR putoval pre ,,malých veľkých bojovníkov".

Osemnásty ročník univerzitného bálu sprevádzala príjemná, veselá a priateľská atmosféra. V roku 2021 pripadne XIX. univerzitný bál na 29. január.

Veselá atmosféra na XVIII. univerzitnom báleVeselá atmosféra na XVIII. univerzitnom báleVeselá atmosféra na XVIII. univerzitnom báleVeselá atmosféra na XVIII. univerzitnom báleVeselá atmosféra na XVIII. univerzitnom báleVeselá atmosféra na XVIII. univerzitnom báleVeselá atmosféra na XVIII. univerzitnom báleVeselá atmosféra na XVIII. univerzitnom báleVeselá atmosféra na XVIII. univerzitnom báleVeselá atmosféra na XVIII. univerzitnom báleVeselá atmosféra na XVIII. univerzitnom báleVeselá atmosféra na XVIII. univerzitnom báleVeselá atmosféra na XVIII. univerzitnom báleVeselá atmosféra na XVIII. univerzitnom báleVeselá atmosféra na XVIII. univerzitnom báleVeselá atmosféra na XVIII. univerzitnom báleVeselá atmosféra na XVIII. univerzitnom báleVeselá atmosféra na XVIII. univerzitnom bále

Ilustračné video z Univerzitného bálu obsahuje zábery na priebeh samotného podujatia a jeho atmosféru. Ilustračné video nemá zvukovú/textovú alternatívu z dôvodu charakteru, obsahu a neprimeraného finančného zaťaženia.

Ďakujeme za pochopenie.


Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici