Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici


UMB hokejový tím úspešný proti tímu Technika Praha

Začiatok (dátum, čas): 22. 3. 2016, 19:30

UMB s víťazstvom nad Technika Praha

Hráči z UMB tímu sa 21. 3. 2016 stretli na ľade so súpermi z Prahy, ktorí sa postarali o ich prehru na prvom zápase Play-off. Na domácom ľade im však UMB tím pripravil odvetu. Po neúspešnej prvej tretine sa UMB-čkári dostali do tempa a až do konca zápasu si udržali náskok.

UMB tím Banská Bystrica – Technika Praha 7:5 (1:3, 4:1, 2:1)

Góly a asistencie: 18. Ferletjak (Kasanický), 35. Ferletjak (Nociar), 37. Šeliga (Tenkel), 39. Šeliga ( Kasanický, Koch), 40. Kandra (Nociar, Mančák), 44. Indrych (Primus), 55. Primus (Mendel, Mančák) – 3. Polák (Kratochvíl, Kolář), 12. Sem (Žák), 13. Pelc, 39. Žák, 54. Kolář (Sem)

Vylúčenia: 5:8 na dve minúty, Nociar (UMB) 10 minút

Počet striel: 43:44

Rozhodovali: J. Majling, J. Babeliak – R. Ivan, M. Číž

UMB Banská Bystrica: Likavčan (Malatinec)- Kandra, Nociar, Ferletjak, Kamzík, Indrych, Koch, Kasanický, Šeliga, Málus, Tenkel,Michalčík, Žáčik, Mančák, Primus, Mendel, Janečko, Studený, Kováčik, Akantis, Knut

Technika Praha: Přihoda- Pálka, Suk, Žák, Urbančík, Sem, Pelc, Herna, Hudek, Hyršl, Fiala, Vostracký, Zilcher, Kratochvíl, Polák, Kolář, Popek

Ďalší, rozhodujúci zápas je na programe hneď nasledujúci deň a to v utorok 22.3. o 19:30. Práve tento zápas ukáže, kto z dvojice postúpi do semifinále playoff EUHL.

http://www.euhl.eu/technici-si-neobhajili-vitazstvo-nad-umb-timom/

 

Hokejový tím Univerzity Mateja Bela hrajúci Európsku univerzitnú hokejovú ligu (EUHL) víťazstvom nad Diplomats Pressburg ukončil minulý týždeň svoje pôsobenie v základnej časti, v rámci ktorej sa umiestnil na 3. mieste.

V tabuľke sa zopakoval scenár z minulého roka. Na prvom mieste je tím z UK Praha, nasleduje Paneuropa KINGS a o jeden bod za nimi UMB. V týchto dňoch sa dohrávajú posledné 2 zápasy základnej časti. Technika Praha vycestovala na trip, pričom prvý deň sa stretne s tímom DUKES Graz a na druhý deň pocestuje do Bratislavy na zápas proti Paneuropa KINGS. Práve tieto zápasy môžu byť kľúčové pre určenie súpera pre UMB. V prípade, že Technika Praha oba zápasy vyhrá, budú to oni, ktorí sa postavia proti UMB v štvrťfinále playoff. V prípade čo len jednej remízy sa Technika Praha nezapojí do bojov o Sekerash trophy a zostane vo svojom prvom roku pôsobenia v EUHL pred bránami playoff. V taktom prípade bude čeliť UMB súperovi z posledného zápasu základnej časti, a to Diplomats Pressburg.

Minulý ročník sa nepodarilo UMB získať najvyššie ocenenie – Sekerash trophy, keď vo finále prehrali s Karlovou univerzitou v Prahe.

Tím UMB však už druhým rokom svojho pôsobenia v EUHL potvrdzuje, že patrí medzi lídrov súťaže a chce opäť bojovať o prestížnu trofej a titul majstra EUHL.

Pre viac informácii o tíme a zápasoch: www.umbhockey.sk.

 

UMB hokejový tím úspešný proti tímu Technika PrahaUMB hokejový tím úspešný proti tímu Technika PrahaUMB hokejový tím úspešný proti tímu Technika PrahaUMB hokejový tím úspešný proti tímu Technika PrahaUMB hokejový tím úspešný proti tímu Technika PrahaUMB hokejový tím úspešný proti tímu Technika PrahaUMB hokejový tím úspešný proti tímu Technika Praha

Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici