Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici


Kariérne centrum UMB vyškolilo nové kariérové poradkyne

Dňa 16. 12. 2022 sa na Kariérnom centre Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici uskutočnilo slávnostné odovzdávanie osvedčení o ukončení tréningového programu s názvom Stážista – kariérový poradca. Osvedčenia si za prítomnosti prorektorky pre medzinárodnú spoluprácu a celoživotné vzdelávania doc. PhDr. Kataríny Chovancovej, PhD. a pracovníčok Kariérneho centra UMB PhDr. Zuzany Osvaldovej, PhD. a Mgr. Jany Štefánikovej prevzalo 6 absolventiek.

Tréningový program trval od januára 2021 do decembra 2022 a je výsledkom odbornej aktivity projektu „Zvyšovanie kvality podporných služieb pre študentstvo Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici". Absolventky tréningového programu dokážu na základe odborných poradenských metód, postupov a techník viesť klienta k samostatnému a zodpovednému rozhodovaniu v oblasti celoživotného vzdelávania, voľby povolania, výberu a zmeny zamestnania, uplatnenia na trhu práce.


Srdečne blahoželáme všetkým absolventkám tréningového programu.

Kariérne centrum UMB vyškolilo nové kariérové poradkyneKariérne centrum UMB vyškolilo nové kariérové poradkyneKariérne centrum UMB vyškolilo nové kariérové poradkyne

Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici