Nezobrazil sa Vám e-mail správne? Pre správne zobrazenie kliknite na túto linku!
www.umb.sk
 

Ponuka kurzov na letný semester 2019/2020

 

Vážené kolegyne, vážení kolegovia,

dovoľujeme si Vám zaslať ponuku kurzov pre zamestnankyne a zamestnancov Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici na letný semester 2019/2020.                        

NÁZOV KURZU

ROZSAH 

LEKTOR/KA

CENA 

Anglický jazyk pre začiatočníkov 24 h Milena Štulrajterová 59 €

Konverzácie v anglickom jazyku – akademická angličtina

24 h

PaedDr. Marta Valihorová, PhD.

M. A. David Austin Cole, PhD.

59 €

Čínsky jazyk pre začiatočníkov
 - utorok od 9.00 h. do 10.30 h.
 - začiatok kurzu: 25. 2. 2020
20 h Bofang Qin bez poplatku
Ruský jazyk pre začiatočníkov 24 h Mgr. Viera Krešáková, PhD. 59 €
Ruský jazyk – konverzácie 24 h Oľga Švarcbacherová 59 €
Francúzsky jazyk (úroveň A2) 24 h Mgr. Francois Schmitt, PhD. 59 €

MS Excel I.

12 h

RNDr. Katarína Sebínová, PhD.

30 €

MS Excel II.

12 h

RNDr. Katarína Sebínová, PhD.

30 €

Praktická slovenčina v pracovnej sfére I.

8 h

Mgr. Lujza Urbancová, PhD.

20 €

Syndróm vyhorenia a jeho prevencia 4 h Mgr. Renáta Taligová bez poplatku
                                                   

Jednotlivé kurzy budú otvorené v prípade záujmu minimálne 10 osôb.                                  

 

Na kurzy sa môžete prihlásiť prostrednícvom online prihlášky do 16. februára 2020: https://www.umb.sk/celozivotne-vzdelavanie-umb/referat-celozivotneho-vzdelavania/formulare-online/prihlaska-na-zaujmove-vzdelavanie-kurz.html

 

Termíny konania kurzov budú upresnené pri evidovaní dostatočného počtu prihlásených.

 

Môžete požiadať o príspevok zo sociálneho fondu vo výške 50 € na náklady spojené s účasťou na kurzoch organizovaných UMB v Banskej Bystrici.

 

V prípade otázok kontaktujte:

Mgr. Petra Žaludová

kurzy@umb.sk / petra.zaludova@umb.sk

T: +421 48 446 1118 / M: +421 905 273 879

 

 
Copyright © 2015 Univerzita Mateja Bela www.umb.sk. All Rights Reserved.
Tento newsletter slúži pre potreby priameho marketingu. Informácie o spracovaní osobných údajov nájdete tu. Ak si v budúcnosti neprajete dostávať tento newsletter, kliknite, prosím sem.