Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici


Doplňujúce pedagogické štúdium

Začiatok (dátum, čas): 7. 11. 2022, 0:00
Koniec (dátum, čas): 15. 2. 2023, 23:59
Usporiadateľ: Rektorát
Doplňujúce pedagogické štúdium

Online prihlasovanie na doplňujúce pedagogické štúdium: učiteľ, vychovávateľ, majster odbornej výchovy, pedagogický asistent.

Doplňujúce pedagogické štúdium (DPŠ)  ̶  ako trojsemestrálne štúdium na získanie pedagogickej spôsobilosti na výkon pedagogickej činnosti pre jednotlivé kategórie pedagogického zamestnanca (učiteľ, vychovávateľ, pedagogický asistent, majster odbornej výchovy). Výučba doplňujúceho pedagogického štúdia sa realizuje v dvoch miestach, Banská Bystrica alebo Žilina.

Prihlasovanie predĺžené do 15. 2. 2023.

Forma štúdia: Externá forma výlučne cez víkendy (prevažne v sobotu). Súčasťou štúdia je aj samostatné štúdium a príprava účastníkov na plnenie podmienok absolvovania predmetov a požiadaviek na skúšky, prax, tvorba a obhajoba záverečnej práce a záverečná skúška. Po úspešnom vykonaní obhajoby záverečnej práce a úspešnom vykonaní záverečnej skúšky bude absolventovi kvalifikačného vzdelávania vydané vysvedčenie o kvalifikačnom vzdelávaní.

Poplatok za štúdium je 390 Eur za semester. Poplatok za štúdium sa uhrádza až po doručení rozhodnutia o prijatí a zapísaní na štúdium. Oznámenie o prijatí je zasielané elektronicky. Prijatí uchádzači na štúdium sú pozvaní na zápis ku štúdiu. Spôsob platby poplatku za štúdium sa realizuje výlučne bankovým prevodom.

Prijímacie konanie je bez prijímacej skúšky. Prihlasovanie sa realizuje elektronicky a poplatok za spracovanie prihlášky je 30 Eur (platí sa pri podaní prihlášky).


 Viac informácií nájdete na webovej stránke Doplňujúceho pedagogického štúdia.


 


Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici