Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici


UMB sa zúčastnila na knižnom veľtrhu Bibliotéka 2021

Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici za zúčastnila knižného veľtrhu Bibliotéka 2021 v dňoch 11. – 14. novembra 2021 v Bratislave napriek nepriaznivej pandemickej situácii. Návštevníci stánku vydavateľstva Belianum  si mohli kúpiť alebo zoznámiť sa s knižnou produkciou vydavateľstva podľa jednotlivých fakúlt. Na veľtrhu sa uskutočnila aj prezentácia najnovšieho titulu BELIANUM Zo života a diela Mateja Bela v editorstve Miloša Jesenského, ktorý s jednou zo spoluautorov knihy – Jankou Krivošovou predstavili obsah prvého zväzku plánovanej edície. Prezentácia sa stretla s dobrým ohlasom a kniha s veľkým záujmom a čaká vo vydavateľstve na svojich čitateľov.

Bibliotéka 2021 dala našej univerzite priestor na zviditeľnenie a šírenie dobrého mena, čo reflektovali mnohí hostia stánku a najmä absolventi UMB, vďačne spomínajúci na svoju alma mater.

UMB sa zúčastnila na knižnom veľtrhu Bibliotéka 2021UMB sa zúčastnila na knižnom veľtrhu Bibliotéka 2021UMB sa zúčastnila na knižnom veľtrhu Bibliotéka 2021UMB sa zúčastnila na knižnom veľtrhu Bibliotéka 2021UMB sa zúčastnila na knižnom veľtrhu Bibliotéka 2021UMB sa zúčastnila na knižnom veľtrhu Bibliotéka 2021UMB sa zúčastnila na knižnom veľtrhu Bibliotéka 2021UMB sa zúčastnila na knižnom veľtrhu Bibliotéka 2021UMB sa zúčastnila na knižnom veľtrhu Bibliotéka 2021

Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici